Aprenentatge automàtic per a nens: per què introduir els joves aprenents a la IA?

La capacitat d’una màquina per considerar i entendre el processament de dades es coneix com a intel·ligència artificial. Els nens d’aquesta generació estan interessats en saber més sobre l’aprenentatge automàtic i desenvolupar les seves habilitats en intel·ligència artificial. Aprenentatge automàtic per a nens.

Tot i que la Intel·ligència Artificial (IA) és el camp més desenvolupat d’aquesta generació, les seves aplicacions ens envolten i progressivament formen part de la nostra vida quotidiana. La intel·ligència artificial no és només el futur, sinó que també és la nostra vida present.

Els principals beneficis de la Intel·ligència Artificial per als nens

#1 Ajuda a augmentar la fluïdesa de dades del teu fill

Vivim en un món envoltat de milions i milions de dades. La quantitat de dades generades per dia ha augmentat excessivament en comparació amb els últims anys i es desenvolupa dia a dia. Si s’examinen de prop, podem veure que els nens sempre tendeixen a recollir dades i explorar-les més que els adults. Els agrada analitzar-ho i fer centenars de preguntes als seus pares. Aquest procés els fa més familiaritzats amb les dades.

La intel·ligència artificial i l’aprenentatge automàtic són les dues categories principals que depenen de les dades. Necessitem moltes dades per dur a terme. Per aquest motiu, aprendre i comprendre aquestes tecnologies des de ben petits els ajudarà a promoure la fluïdesa de les dades i els ajudarà a analitzar i entendre les dades amb més facilitat i rapidesa.

#2 Ajuda a fomentar la imaginació del teu fill

Els nens tenen una capacitat d’aprenentatge més apreciable que els adults. Tenen més poder imaginari i també tenen molt de temps per imaginar. Comprendre la intel·ligència artificial i l’aprenentatge automàtic ajudarà els nens a ampliar el seu poder de memòria i a aprendre tots els límits que els impulsaran en la direcció professional correcta. La intel·ligència artificial i l’aprenentatge automàtic són els camps de més ràpid desenvolupament. Interactuar i explorar tots els horitzons d’aquests camps ajuda el vostre fill a implementar noves idees innovadores.

#3 Ajuda a desenvolupar habilitats per resoldre problemes

Hi ha molts beneficis en l’aprenentatge de la intel·ligència artificial per als nens, i el més important d’ells és desenvolupar habilitats per resoldre problemes. Si el vostre fill té l’oportunitat d’aconseguir els conceptes i teories bàsiques de la informàtica, començarà a abordar els problemes des d’un context diferent. Això farà que el vostre fill sigui prou capaç de resoldre els problemes de la seva vida, cosa que l’ajudarà a veure la vida d’un altra manera. Desenvolupar habilitats per resoldre problemes des de petits els permetrà afrontar qualsevol problema sense por i ser més valents a la seva vida.

#4 Millors exigències professionals

A causa del desenvolupament de la intel·ligència artificial i l’aprenentatge automàtic, hi ha molts llocs de treball disponibles i molts més que surten dia a dia en tots els camps.

Segons l’estudi realitzat pel Fòrum Econòmic Mundial, la intel·ligència artificial crearà fins a 58 milions de llocs de treball en els propers anys. Així, aprendre la intel·ligència artificial des de petits els ajudarà a tenir èxit en les seves properes carreres. Si els nens estan hipnotitzats per les aplicacions de la intel·ligència artificial i l’aprenentatge automàtic i comprenen les habilitats, sense cap mena de dubte, mostraran interès per treballar en aquest camp, que suposarà un canvi de carrera i un èxit per al seu futur.

Per què introduir els joves aprenents a la IA’

La intel·ligència artificial ajuda els joves aprenents a crear habilitats de raonament lògic. Els ajuda a desenvolupar la comprensió per adonar-se de les noves eines digitals que ajudaran els vostres fills a augmentar la seva consciència i intel·ligència. Les empreses de tecnologia educativa de fama mundial han desenvolupat maneres d’ensenyar als nens sobre la tecnologia. Sens dubte, ajuda els nens a aprendre sobre la intel·ligència artificial. Aprendre-ho des de més petits els ajudarà a entendre les opcions professionals i oferirà una gran varietat de plans.

Els professionals creuen que els nens haurien d’aprendre sobre com funciona la IA, no només des del desenvolupament sinó també des del punt de vista del consumidor.

Quan es parla del desenvolupament mental, les activitats basades en intel·ligència artificial poden ajudar els nens a mantenir un enfocament més avançat que la codificació per ordinador. Aprendre a codificar també ajudarà al vostre fill a realitzar millor la IA, ja que OpenAI ha desenvolupa la seva eina de codificació, que poden utilitzar per realitzar trucs de codificació. Fer que els vostre fill assisteixi a cursos de codificació per a nens els ajudarà a entendre les possibilitats de codificació. Connectarà i desenvoluparà codi per a IA, que també és una millor opció professional per al futur del vostre fill.

Per resumir-ho

La Intel·ligència Artificial va començar el seu viatge l’any 1951. Moltes aplicacions funcionals de la Intel·ligència Artificial es van descobrir l’any 1951, i des de llavors havien anat evolucionant. Estem comunicats a l’IA des de les càmeres dels telèfons fins a les bombetes, només fent que la tecnologia sigui molt admissible durant molts anys a partir d’ara. I si els vostres fills estan aprenent Intel·ligència Artificial, hauríem de donar-los suport i guiar-los pel camí correcte. Ajudar al vostre fill a aprendre i créixer els permetrà tenir un suport i una carrera feliç per davant.

Llegit a:

iED – Institute for Entrepreneurship Development