Fer que la IA generativa sigui per a l’educació superior

La capacitat dels ordinadors per crear contingut original està avançant ràpidament, estimulant una carrera armamentista d’inversió dins del sector tecnològic. A mesura que aquests avenços afecten totes les àrees de l’educació superior, les universitats s’enfronten a decisions sobre com i quan la IA generativa a l’educació superior pot donar suport a l’aprenentatge dels estudiants i a la recerca del professorat.

Aquesta tardor, Ithaka S+R convoca un projecte de recerca de dos anys en col·laboració amb un grup selecte d’universitats compromeses a fer que la IA generativa sigui per a la seva comunitat del campus. S’avaluaran les aplicacions d’IA immediates i emergents amb més probabilitats d’afectar les activitats d’ensenyament, aprenentatge i recerca i s’exploraran les necessitats de les institucions, els instructors i els acadèmics mentre naveguen per aquest entorn. Utilitzaran els seus resultats per crear noves estratègies, polítiques i programes per garantir la preparació al campus per aprofitar la tecnologia a llarg termini.

A qui li importa la IA al campus?

Tot i que la IA ha estat una àrea de recerca durant dècades, la majoria dels líders universitaris tot just comencen a explorar com aquests avenços afectaran la seva missió i les seves operacions bàsiques.