Pot ser no us n’adoneu, però els sistemes basats en IA estan integrats en pràcticament tots els aspectes de les nostres vides.

La Intel·ligència Artificial (IA) és cada cop més important en la nostra vida quotidiana. Un informàtic explica què està fent per assegurar-se que funciona amb nosaltres, no en contra nostre. Per què la IA ha d’encarnar els valors dels seus usuaris.

Pot ser no us n’adoneu, però els sistemes basats en IA estan integrats en pràcticament tots els aspectes de les nostres vides.

Però, com podem estar segurs que els valor pels quals s’esforcen els sistemes d’IA reflecteixen el que volem per a nosaltres mateixos i per a la societat? I com poden els científics i els enginyers fer un millor treball per augmentar la confiança de la gent en la IA?

El científic informàtic de Stanford Carlos Guestrin és una veu líder sobre com avançar i implementar una IA més fiable.

Coneix el seu treball en aquesta àrea i el seu interès particular per la intel·ligència artificial i la salut en aquest episodi de The Future of Everything de Stanford Engineering, amb l’amfitrió professor Russ Altman.

The Future of Everything presented by Stanford Engineering | EP 172

Why AI must embody the vàlues of its users

Computer Science Department | Stanford School of Engineering

El departament d’informàtica continua liderant el món en recerca i educació en informàtica.

Al llarg de les últimes quatre dècades, el departament ha influït en la societat a nivells que romanen sense paral·lel entre les institucions acadèmiques. Les seves spin-off es troben entre les empreses corporatives més reeixides del món, i molts dels líders del món de la recerca acadèmica i corporativa són graduats.

Font: Stanford School of Engineering

Per què la IA ha d’encarnar els valors dels seus usuaris