Per què tots els nens han d’aprendre Intel·ligència Artificial a una edat primerenca?

La resposta a la pregunta per què el nens han d’aprendre Intel·ligència Artificial (IA) a una edat primerenca és senzilla. Haurien d’aprendre IA en una fase inicial perquè en el món actual, tots els nens estan envoltats d’intel·ligència artificial i haurien de saber com funciona. I també els ajuda a utilitzar-la de manera eficaç. Potser s’interessen i s’impliquen en la IA perquè puguin construir el seu futur en aquest camp, ja que té un gran abast en el futur. A més, hi ha més raons per les quals hem d’ensenyar IA a la nostra filla des d’una etapa inicial.

Ara els nens creixen en un entorn envoltat d’intel·ligència artificial. Ara podem trobar fàcilment la IA i la seva tecnologia en gairebé tots els camps, des d’hospitals fins a cotxes autònoms. A més, ens està ajudant a esbrinar què comprar. I en el futur, ens ajudarà en la majoria de les nostres tasques diàries.

En el passat, els ordinadors eren màquines molt grans, més gran que el vostre dormitori. Però aquestes màquines s’han tornat molt més petites en forma d’ordinadors portàtils i tauletes. I els nens poden utilitzar-los per jugar, veure vídeos, etc. I tot funciona a causa de la IA i els sistemes de programació informàtica. Heu de tocar la pantalla per fer una funció, i aquestes màquines responen en conseqüència.

Què és la Intel·ligència Artificial?

La IA és una branca de la informàtica, i l’objectiu de la IA és crear sistemes que puguin funcionar de manera intel·ligent i independent. És la capacitat d’una màquina o programa informàtic per pensar i aprendre. Fa que les màquines siguin intel·ligents. La intel·ligència artificial es basa en la programació d’ordinadors, i la programació és l’única manera de comunicar-se amb els ordinadors. Per tant, és com aprendre un idioma nou i, a mesura que els nostres fills comencen d’hora a programar, més poden aprendre-ho fins al nivell avançat.

Per exemple: com funciona un cotxe autònom?

En primer lloc, ens hem de comunicar amb la màquina entrenant com els humans condueixen el cotxe. Després aprèn com els humans condueixen el cotxe, i després condueixen com un humà. Pot canviar les nostres vides de la mateixa manera que Internet ha canviat la nostra vida. L’aprenentatge automàtic és la part més important de la informàtica després de la invenció d’Internet. Ara, en tots els camps, s’espera que les màquines substitueixin els humans perquè serà molt més barat en el futur. Les màquines són més fiables i no es cansen, i proporcionaran resultats precisos i coherents tot el temps.

Per a molts nens, ja està integrat a la seva vida quotidiana. És fonamental que aprenguin com funciona perquè puguin navegar d’una manera adequada i consumir-los bé. S’estima que és la manera correcta d’ensenyar als vostres fills a partir dels 5 anys perquè s’interessin en aquest camp. I, s’impliquen en aquest camp, puguin construir-hi una gran carrera professional, ja que aquest camp té un gran abast en el futur. Educar el nostre fill sobre la IA, ajudarà a fer que el nostre fill sigui més actiu i participatiu en el món. A més, tindran la capacitat de donar forma al món que volen. Pot ser una gran oportunitat per a elles i ells.

Es calcula que l’any 2020 es produiran 8 milions de vacants al món només en l’àmbit de la IA. Ara, en tots els camps, per obtenir resultats precisos i més ràpids, necessiten IA. I en el futur, hi ha una alta probabilitat que tots els camps tinguin intel·ligència artificial per obtenir resultats més ràpids. I és important per a nosaltres ensenyar al nostre fill sobre la Intel·ligència Artificial (IA) i l’aprenentatge automàtic.

Internet és una gran eina per explicar la Intel·ligència Artificial als nostres fills. Ara trobem tot a Internet, en qualsevol camp de coneixement.

Els nens han d’aprendre Intel·ligència Artificial

12 raons per les quals tots els nens haurien d’aprendre IA a una edat primerenca:

 1. Ajuda a crear habilitats de pensament i genera creativitat.
 2. Ajuda a ensenyar als nens noves estratègies per resoldre problemes fàcilment.
 3. Ajuda a la intel·ligència artificial emocional i augmenta les habilitats d’activitat mental.
 4. Ajuda a crear curiositat en la seva ment, i poden fer-se càrrec del seu aprenentatge.
 5. Els treballs futurs seran amb IA i automatització.
 6. Fa que la mentalitat del nostre fill sigui com un científic o investigador que es requereix per a la propera generació.
 7. Els nens sempre estaran dubtant per descobrir la solució perfecta per a un problema.
 8. Ensenya els nostres fills a tenir paciència davant l’estrès.
 9. Ajuda al vostre fill a convertir-se en un jugador d’equip i pot convertir-lo en futurs líders.
 10. Dinamitza per seguir aprenent contínuament.
 11. Ensenya als nens que els errors estan bé de cometre i que estarien còmodes amb els fracassos.
 12. Ensenya als nens que ningú és el millor ni el pitjor en aquest món.

Resumint

La Intel·ligència Artificial és important i és possible que ho hàgiu entès a partir de la informació comentada anteriorment. Ara podeu permetre que els vostres fills i filles aprenguin IA a una edat primerenca, perquè la puguin completar durant el període d’escolarització.

Llegit a:

Tinkerly