Consells increïbles per ensenyar Intel·ligència Artificial als nostres fills

La Intel·ligència Artificial té un futur brillant i prometedor. Si parlem de la nostra interacció diària amb la tecnologia. Amazon Alexa, Google Assistant i IoT són només alguns exemples d’IA. Ara, les noves generacions escolars han d’aprendre sobre la IA, com funciona i com pot beneficiar altres indústries. Aquesta tecnologia moderna està revolucionant la vida de les persones, ja sigui personal o professional. Introduir la IA als nostres fills els pot convertir en un ciutadà global molt conscient i responsable tant del món d’avui com del de demà. Ensenyar Intel·ligència Artificial als nostres fills.

La Intel·ligència Artificial (IA) és un nou horitzó en el sector digital. Ofereix una frontera única als humans per interactuar amb les tecnologies.

El 2025, el 75% de les empreses podrien utilitzar algun tipus d’IA (McKinsey Global Institute)

Ensenyar Intel·ligència Artificial als nostres fills

Per què els nostres fills haurien d’aprendre sobre la IA? Tots els pares esperen un futur brillant i exitós per als seus fills. Per garantir-ho, cal ensenyar al nostre fill o filla les habilitats que també haurien de ser útils en el futur. Molts dels llocs de treball que hi ha avui potser no existiran demà. L’ensenyament de la intel·ligència artificial i l’aprenentatge automàtic els ajudarà a desenvolupar les habilitats del segle XXI, i a crear grans oportunitats de futur. A causa dels cursos avançats d’IA per a nens, poden aprendre aquesta cosa complexa d’una manera molt més fàcil. La intel·ligència artificial consisteix a codificar mitjançant la qual ens podem comunicar amb ordinadors. Per als nens, aprendre IA és com aprendre un nou idioma. Com més aviat aprenen millor el fan servir.

Ensenyar els nostres fills sobre la intel·ligència artificial i l’aprenentatge automàtic no és una tasca tan gran. Veien alguns consells que podem utilitzar per ensenyar IA als nostre fills.

Fer-los entendre la “Intel·ligència Artificial”

No és tan complex com sembla. Abans i encara avui, els ordinadors s’utilitzen amb entrades o comandaments humans. Ja no, ara els ordinadors estan equipats amb les capacitats per prendre les seves pròpies decisions com nosaltres. Això es pot programar amb l’ajuda de l’aprenentatge automàtic. Aquests programes d’IA funcionen igual que un cervell humà. Aquests programes recullen i emmagatzemen informació, la processen i prenen la seva pròpia decisió sobre la base d’aquesta i aprenen del patró.

Trobar recursos que els ajudin a entendre millor la IA

Gràcies a Internet, podem accedir a qualsevol informació que vulguem, hi ha diversos recursos online amb accés a la informació que ajuden al nostre fill a comprendre millor la IA i l’aprenentatge automàtic.

Aplicacions per entendre la intel·ligència artificial

Internet està inundat de diverses aplicacions i programes que ajuden al nostre fill a obtenir els coneixements bàsics i profunds sobre la IA. Algunes aplicacions fantàstiques per ajudar el nostre fill són l’aplicació PIKA, l’aprenentatge automàtic per a nens, l’aplicació d’aprenentatge Dalton, etc. Com més trobem, més obtindrem.

Inscriure’ls a unes classes d’IA per a nens

Aprendre sota la guia d’experts és una de les millors maneres perquè el nostre fill entengui els conceptes bàsics de la Intel·ligència Artificial.

Pensant des de la perspectiva dels pares, és una bona mesura ensenyar als nostres fills sobr la IA per a la seva educació i vida professional. Un començament aviat els ajudarà a avançar-se als seus companys i a destacar-los de la multitud.

Llegit a:

RoboGenius