Diverses escoles xineses han experimentat recentment amb l’ús de la intel·ligència artificial a l’aula

La Xina utilitza la intel·ligència artificial a les aules: diverses escoles xineses han experimentat recentment amb l’ús de la intel·ligència artificial a l’aula. A l’escola primària Jinhua Xiaoshun, a l’est de la Xina, recentment s’han provat els nivells de concentració dels estudiants amb cintes especials desenvolupades per l’empresa nord-americana BrainCo. En temps real, la diadema transmetria dades sobre la participació dels estudiants en el seu aprenentatge.

A més de les diademes que s’utilitzen per quantificar la participació dels estudiants, permetrien als professors adaptar millor la seva instrucció per tal d’atendre les necessitats individuals de cada estudiant.

Com la Xina està utilitzant la IA a les aules | WSJ

Un nombre creixent d’aules a la Xina estan equipades amb càmeres d’intel·ligència artificial i rastrejadors d’ones cerebrals.

S’ha trobat que les càmeres s’utilitzen en algunes aules amb la finalitat de supervisar els estudiants. Les tecnologies d’IA poden analitzar el comportament dels estudiants amb l’ajut del programari de reconeixement facial. Hi ha certs programes en què a cada alumne se li assigna una puntuació en funció del seu grau de concentració a l’aula. Mentre que el govern xinès continua impulsant els límits de l’educació xinesa encoratjant l’adopció d’”aules intel·ligents” mentre impulsen el desenvolupament de l’”aprenentatge intel·ligent”.

L’alt nivell de competència a la Xina ha donat lloc a la voluntat d’explorar les tecnologies d’IA a les aules. Els estudiants de la Xina han de fer una prova d’accés universitària anomenada gaokao abans d’assistir a la universitat. Com que només les millors puntuacions permetran accedir als estudiants a les millors universitats del país, el gaokao es considera un indicador important d’èxit. Aquestes noves tecnologies s’adopten més fàcilment perquè es veuen com una manera d’obtenir un avantatge competitiu.

Llegit a:

Artificial Intelligence +