Intel·ligència artificial a l’educació

L’única tecnologia que domina la raça humana és la intel·ligència artificial. La implementació de la IA en l’àmbit educatiu ha portat el procés d’aprenentatge al següent nivell. La seva aplicació ha suposat una nova resolució en el sector educatiu. Els estudiants estan aprofitant l’aprenentatge de conceptes de profunditat amb l’ajuda d’estratègies disciplinades gestionades per IA.

L’existència d’eines d’IA avançades és molt útil per controlar el rendiment d’una institució i treballar-ne la debilitat. De fet, les obres oficials complexes es gestionen fàcilment amb l’ajuda de l’automatització de l’IA.

Què és la intel·ligència artificial?

La intel·ligència artificial és una branca emergent de la informàtica capaç de construir simulacions de la intel·ligència humana. El sistema informàtic utilitza aplicacions específiques per formar-se com els humans i ser prou elegible per realitzar la tasca sense cap ajuda addicional.

En paraules senzilles, la IA és una tècnica desenvolupada pels humans per proporcionar capacitat de pensament artificial a les màquines per dur a terme funcions exactament com els humans.

Aquestes màquines poden imitar la intel·ligència humana, i també millorar-se aprenent de la informació emmagatzemada. El millot exemple d’IA són els chatbots, que utilitzen habilitats simulades per resoldre els problemes dels clients en una empresa. La IA també funciona com a assistent de fons per a aplicacions mòbils i ajuda els usuaris a suggerir ofertes de compres i a veure vídeos d’interès.

Impacte de la intel·ligència artificial en l’educació

La IA ha millorat la qualitat de l’educació amb l’ajuda de la intel·ligència cognitiva. L’ús d’eines basades en IA a l’aula ha despertat l’interès dels estudiants per centrar-se més en els estudis en comparació amb l’antic mètode d’ensenyament de la pissarra.

L’educació ja no era una tasca difícil per als estudiants. La implantació d’aules intel·ligents ha millorat el procés d’aprenentatge entre estudiants i professors. Construeix un ecosistema d’alt rendiment per trobar solucions a qualsevol pregunta en una fracció de segons. De fet, amb l’ajuda de la IA, els estudiants poden obtenir coneixements molt abans de l’edat elegible.

Aplicacions de la intel·ligència artificial a l’educació

L’enorme impacte i creixement en el sistema educatiu es pot visualitzar clarament després d’estudiar les següents aplicacions:

#1 Automatització de tasques administratives habilitat per IA

Les tasques relacionades amb els departaments administratius com l’enviament de correu, recordatoris de tarifes, impressió d’avisos, gestió d’horaris, etc., es poden automatitzar mitjançant programari carregat amb IA. El departament administratiu de qualsevol institució no s’ha de preocupar de recordar les tasques en el moment adequat. Cada treball es pot automatitzar mitjançant l’automatització d’IA.

#2 Sistema de qualificació millorat

Les tècniques d’avanç de la prova com els fulls OMR, les preguntes objectives i les tasques d’avaluació han reforçat l’aprenentatge educatiu. És fàcil realitzar un examen i treure el resultat l’endemà gràcies a les tècniques d’anàlisi de resultats d’IA. La precisió de la comprovació dels fulls OMR és molt més ràpida que escriure les qualificacions manuals.

#3 Contingut intel·ligent habilitat per IA

L’automatització d’IA pot controlar fàcilment les conversions en temps real del conjunt de dades. L’algoritme d’aprenentatge automàtic s’optimitza després de cada visita i pren mesures per millorar la implicació en comparació amb el visitant anterior.

#4 Tutorials intel·ligents habilitats per IA

La IA pot triar fàcilment tutorials intel·ligents d’un gran conjunt de fitxers de vídeo o àudio. Utilitza funcions com el temps de visualització total, els m’agrada, els comentaris, etc., per oferir els millors suggeriments als estudiants.

#5 Aprenentatge diferenciat i individualitzat

La capacitat de distinció de la IA és molt més intel·ligent que els éssers humans. Les tècniques d’aprenentatge automàtic han permès a la IA distingir fàcilment el tipus de contingut sense fer gaire esforç. Pot categoritzar i suggerir en funció dels requisits individuals.

#6 Aprenentatge mundial

El llenguatge de la tecnologia connecta totes les persones del món. L’aprenentatge en qualsevol idioma ja no s’ha convertit en una barrera. Els estudiants poden fer l’experiència d’aprenentatge en qualsevol idioma amb l’ajuda d’un programari de traducció habilitat per IA.

#7 Accés universal habilitat per IA

La intel·ligència artificial és la guàrdia per proporcionar accessibilitat a qualsevol tipus de dades a qualsevol persona que accedeixi al portal web. Els materials d’estudi restringits dins d’un dia de quatre parets han desaparegut. La implementació de biblioteques intel·ligents ha trencat totes les restriccions per proporcionar accessibilitat universal als materials d’estudi.

#8 Assistents de veu

La major part del treball que necessita trucades constants ara està automatitzat amb IA. Poden fer trucades als estudiants que accepten noves admissions i registrar comentaris de cada sessió de trucades. També funciona millor per proporcionar assistència relacionada amb la fixació de reunions i l’organització d’esdeveniments.

Beneficis de la intel·ligència artificial a l’educació

Assistència 24/7

La IA no es limita a l’horari laboral. Està ben entrenada amb l’estratègia d’aprenentatge automàtic per fer front als problemes igual que els humans. La IA pot gestionar fàcilment els serveis de suport d’assistència fins i tot els caps de setmana i festius.

Millor implicació

El tipus de resposta que dóna una IA a canvi sembla el mateix que un ésser humà. Estan entrenats per continuar la conversa d’una manera tècnica sense mostrar cap comportament groller per cap reacció.

Menys pressió

La IA pot fer front a múltiples consultes dels clients simultàniament, cosa que és aproximadament impossible per als ésser humans. Així, redueix la pressió laboral quan s’administra en qualsevol tipus de servei educatiu.

Entorn virtual d’aprenentatge

Amb la virtut de l’entrenament sistemàtic d’aprenentatge automàtic, la IA s’utilitza habitualment per resoldre dubtes relacionats amb preguntes i temes. La seva capacitat d’ajudar els estudiants en absència de qualsevol professor proporciona un entorn virtual d’aprenentatge per als estudiants.

Ensenyar com un mestre

El programari avançat dissenyat per intel·ligència artificial està fent el paper d’un professor. Especialment, la IA s’utilitza àmpliament a les institucions educatives d’alta tecnologia per entrenar un nadó a aprendre l’alfabet i les paraules. És perquè els nens petits necessiten repetir regularment paraules i frases per memoritzar. Aquest tipus de tasques estan ben gestionades pel programari d’IA.

Respostes ràpides i preguntes de resposta

La IA respon molt ràpid en comparació amb els humans. La capacitat de pensament artificial incorporada fa que una IA predigui molt més ràpidament sobre què escriure en la resposta en funció de la resposta d’entrada. La informació limitada de la biblioteca integrada dins d’una IA l’ajuda a proporcionar una resposta ràpida.

Com començar a implementar la IA a l’educació

La IA es pot implementar al sistema educatiu després d’anotar els requisits.

Identifiqueu les vostres necessitats i tecnologies d’IA

El primer objectiu de qualsevol institució educativa ha de ser la necessitat. Identificar les necessitats essencials que funcionaran millor a la zona localitzada. Per exemple, configurar un programari d’IA de parla anglesa per a la conversa pot millorar la capacitat de parla anglesa.

Determinar els objectius estratègics de la IA

Comproveu les necessitats bàsiques necessàries per al manteniment de la IA. La implementació de la IA pot costar més per operar funcions avançades i pesades. Implementar l’IA només si es compleixen les demandes i la institució pot generar beneficis en els proper dies.

Transformació a la vostra organització

La IA pot analitzar grans conjunts de dades i fer prediccions cada vegada. Com més ràpid sigui el procés de presa de decisions correcta, més ràpida serà l’acció. L’acció instantània pot suposar una nova revolució a qualsevol organització educativa.

Fes que la cultura, el talent i la tecnologia s’uneixin

L’ús de la IA per comprovar els fulls de notes, aclarir dubtes i oferir experiència docent ajudarà a mantenir una cultura adequada sense cap discriminació. La precisió de l’anàlisi de resultats pot ajudar a triar el talent adequat per a qualsevol treball. Seleccionar la persona més elegible millorarà el creixement de qualsevol organització.

Maneres intel·ligents de controlar el resultat de la transformació de la IA

Restringir la capacitat de treball d’una IA a l’educació pot ajudar a controlar els resultats. S’ha de consumir amb límits per mantenir-se en el costat segur. Donar un control complet a la IA, fins i tot per fer tasques humanoides, pot posar en perill una organització. Per tant, també cal afegir el valor de la humanitat per equilibrar l’educació de qualitat amb la tecnologia.

Conclusió

L’aplicació de la intel·ligència artificial pot millorar la qualitat de l’educació. La majoria de les barreres que s’enfronten al creixement institucional es poden resoldre mitjançant eines de gestió d’IA. La implementació de trucades intel·ligents, aules i cursos pot aportar noves transformacions a l’educació. Alternativament, també és necessària una certa restricció a una perspectiva per proporcionar valors humans. Sens dubte, la implementació de la IA és possible amb poca inversió, però el valor de l’educació real en una institució és molt més gran en comparació.

Llegit a:

HKR Trainings