Cinc maneres en què els docents poden integrar ChatGPT a les seves aules avui

Des que OpenAI va llançar ChatGPT fa uns mesos, la pregunta en la ment de tothom ha estat: “Com canviarà això el nostre món?” ChatGPT és un dels models d’aprenentatge automàtic i processament del llenguatge més avançats del món. Pot llegir, entendre en context i respondre d’una manera humana. Com a educadors, ens preguntem què significa això per a l’ensenyament i l’aprenentatge a l’aula. ChatGPT a l’aula.

Però l’educació és més que respostes correctes o assaigs perfectes. L’educació és adquirir coneixements, habilitats, valors, creences i hàbits. És el procés el que importa més que el producte. Les calculadores no van fer que les matemàtiques siguin supèrflues, i Internet no va deixar les escoles obsoletes. La IA crearà oportunitats que eren inimaginables fa un any.

ChatGPT a l’aula

Aquí hi ha cinc coses que els docents podem fer amb ChatGPT a partir d’avui:

  1. Utilitzeu ChatGPT com a punt de partida. Feu que els estudiants generin respostes a GPT i després treballin a partir d’aquí. Els assaigs generat per GPT són de vegades anàlisis de nivell “superficial” i poden ser avorrits i de vegades redundants. Els professors poden utilitza-ho per treballar amb la classe per pensar com poden millorar l’assaig i aprofundir en l’anàlisi.
  2. Demaneu a ChatGPT que generi articles sobre temes al nivell de lectura dels vostres estudiants. També podeu donar-li els vostès articles existents i demanar-li que els reformuli a, per exemple, un nivell de lectura de segon o 12è, de manera que pugueu oferir el mateix contingut a diferents estudiants amb diferents nivells de lectura.
  3. Demaneu a ChatGPT que suggereixi activitats. Podeu demanar-li que generi plans de lliçons sencers si li proporcioneu els estàndards i el nivell de grau. Si no us agrada el que us ofereix, podeu demanar-li que regeneri un altre, aquesta vegada amb jocs o activitats incorporades. Endavant, juga amb diferents indicacions i diverteix-te amb això.
  4. Centra’t en el procés en lloc del producte final. L’ús d’eines com Google Docs que fan un seguiment del desenvolupament i l’evolució del producte per a estudiants us pot ajudar a assegurar-vos que no es tracta d’una còpia/enganxa de GPT.
  5. Proporcionar escenaris d’aprenentatge basats en projectes. Els escenaris ancorats en contextos socials i autèntics ajuden a prevenir un mal ús de ChatGPT. Els estudiants poden utilitzar GPT per informar el seu treball, igual que ara utilitzen la web, però haurien de pensar a través de les idees i extrapolar-les als seus propis contextos.

A més, tingueu en compte l’ús d’un model d’aula invertida, que us permet descarregar vídeos d’instrucció com a deures alhora que allibereu temps a classe per a la discussió i les avaluacions del rendiment, de manera que entendreu millor on són els vostres estudiants i el progrés que estan fent.

Llegit a:

Penn Graduate School of Education