La Universitat de Florida ajuda a llançar el currículum d’IA a les escoles públiques de Florida

A mesura que els estudiants de tot el país tornen a l’aula aquesta tardor, Florida és un dels primers estats a adoptar un programa educatiu d’intel·ligència artificial o IA, dissenyat per preparar els joves per a la creixent demanda global d’una mà d’obra habilitada per IA.

Aprofitant l’experiència de la Universitat de Florida i la seva iniciativa d’IA, el Departament d’Educació de Florida ha afegit recentment un programa d’estudis de tres anys anomenat AI Foundations al seu Programa d’educació professional i tècnica, o CTE, amb tres districtes escolars de Florida que el van llançar aquesta tardor després que durant l’estiu hi hagués una formació especialitzada en IA per als professors.

Gairebé tothom accedeix a la IA o està influenciat per la tecnologia cada dia, i això només augmentarà, va dir el rector associat de la UF David Reed, que dirigeix el Artificial Intelligence Academic Initiative Center de la universitat.

Cada vegada més persones amb tots els nivells d’educació i habilitats tècniques estan exposades a la IA, fins i tot als seus telèfons, rellotges i a casa”, va dir Reed. “A través de diverses iniciatives, inclòs un programa de currículum d’IA desenvolupat per a escoles públiques de Florida, la Universitat de Florida pretén augmentar la comprensió entre els estudiants sobre com s’utilitzen les seves dades, millorar les seves habilitats en informàtica i també afectar l’escassetat de mà d’obra d’IA”.

El marc per als cursos de l’escola pública es va dissenyar amb l’ajuda del professorat de la UF, inclosa Christina Gardner-McCune, que el va modelar a partir de la Artificial Intelligence for K-12 Initiative, o AI4K12. La iniciativa, un programa finançat per la National Science Foundation, està desenvolupant directrius nacionals per a l’ensenyament de la IA a les escoles primàries i secundàries, i està dirigida conjuntament per Gardner-McCune, professora associada del Herbert Wertheim College of Engineering Department of Computer and Information Science and Engineering.

El nou programa de secundària de l’estat ofereix cursos que ofereixen una visió general dels aspectes de la IA, la programació i l’aprenentatge automàtic per preparar millor els estudiants per tenir èxit tant personalment com professionalment en una societat basada en IA, va dir Gardner-McCune.

Els estudiants obtindran experiència pràctica, com ara construir chatbots, avaluar els impactes socials de la IA i dominar les habilitats bàsiques per convertir-se en usuaris coneixedors de la IA”, va dir. “Un cop completin el programa, estaran armats amb una cartera de projectes que demostri la seva capacitat en el disseny de sistemes d’IA”.

El professorat de la UF del Wertheim College of Engineering va recollir aportacions de la indústria privada a través de grups focals i una enquesta integral de la indústria de les necessitats de la força de treball d’IA per ajudar a informar el disseny del programa.

Ens hem recolzat molt en la indústria per conèixer quins coneixements i habilitats busquen les empreses als seus empleats”, va dir Cammy Abernathy, degana del Wertheim College of Engineering. “Vam poder aprofitar les nostres relacions amb empreses nacionals i, per tant, tenir una gran imatge de les habilitats comunes que es demanen”.

Professors d’11 districtes escolars de tot l’estat, així com de l’escola virtual de Florida, van participar en tallers especialment dissenyats aquest estiu per preparar-los per ensenyar IA, fent de Florida una de les primeres del país a oferir cursos d’IA de desenvolupament professional als seus educadors de manera gratuïta. Desenvolupat i impartit per professors i estudiants d’enginyeria de la UF, la formació equipa els professors amb un coneixement bàsic dels conceptes d’IA, així com experiència en disseny d’IA.

El poder d’aquest desenvolupament professional està ajudant els professors a entendre el pensament i l’enginyeria del sistema que intervenen en el disseny de la intel·ligència artificial, de manera que puguin ajudar els seus estudiants a convertir-se en dissenyadors ètics de la propera generació d’ordinadors intel·ligents”, va dir Nancy Ruzycki, professora associada d’instrucció al Department de Ciència i Enginyeria de Material de la UF que va ajudar a construir el marc del curs i és el dissenyador principal del programa de desenvolupament professional per als professors de Florida.

Ruzycki va explicar que el curs d’IA està orientat al disseny en comptes de la ciència de dades, el que significa que els estudiants aprenen a aplicar la tecnologia en lloc de crear-la. Va dir que aquest enfocament fomenta l’alfabetització digital en una varietat de poblacions d’estudiants i ajuda a reforçar la democratització de la IA, cosa que garanteix que més persones tinguin accés al coneixement i les eines de la IA.

Reed va dir que la UF està establint un camí ampli i llarg d’oportunitats d’aprenentatge d’IA per als estudiants des de la llar d’infants fins a l’educació de postgrau, i fins a l’educació contínua per als professionals de la recerca de la IA inclusiva.

Aquest estiu, els col·legis d’Enginyeria i Educació de la UF van organitzar una varietat de campaments per a estudiants de secundària per ajudar a fer que la IA i la informàtica siguin més accessibles, especialment per als estudiants de zones de baixos ingressos.

A Orlando, un campament d’estiu de tres setmanes que va ser finançat per Career Source of Central Florida va provar alguns dels nous cursos d’IA de secundària. Camp DIALOGS, un projecte finançat per NSF, va presentar estudiants d’origen poc representat a AMBY, que significa AI Made By You, ajudant els assistents a aprendre més sobre la IA i la informàtica amb les seves lliçons disponibles pe als professors de secundària de tota Florida.

Per als estudiants de la UF, un esforç curricular innovador integra la intel·ligència artificial als programes de grau de cada universitat, de manera que els estudiants tenen l’oportunitat d’aprendre com s’aplica la tecnologia a la disciplina escollida, utilitzant el llenguatge i el context de l’àmbit que coneixen.

Aquesta estratègia a llarg termini té com a objectiu ajudar a crear una força laboral per al futur i garantir que la propera generació estigui preparada per ser millors ciutadans digitals del món”, va dir Reed.

Llegit a:

University of Florida