Tens un cervell de dades?

Els assistents virtuals com Siri, la pantalla d’inici de Netflix i el control dels cotxes autònoms són possibles mitjançant l’ús de big data i intel·ligència artificial. Fascinat per les noves tecnologies? Aleshores, ciència de dades i intel·ligència artificial és el vostre programa d’estudis!

La intel·ligència artificial (IA) està canviant radicalment la nostra forma de vida i el nostre benestar. Exemples? L’aplicació de la IA dóna com a resultat millors diagnòstics i tractaments en l’àmbit sanitari, llars adaptades per a la gent gran, xarxes energètiques més intel·ligents i producció d’aliments sostenible. Amb aquest programa d’estudis d’Intel·ligència Artificial aviat tindràs un paper en tot això.

Amb informació sobre les dades podem crear un món millor

La ciència de dades és important per entendre els nostres ciutadans. Utilitzem els coneixements que genera per fer prediccions i assegurar-nos que sabem què hem de fer per mantenir-nos atractius en el futur. Utilitzem dades per fer una Catalunya millor.

La teva carrera

La demanda d’especialistes en dades i IS al mercat laboral és molt alta. Segons companyies de capital humà, Catalunya necessita:

  • Desenes de milers d’especialistes en dades i IA, analistes, consultors i enginyers.
  • Centenars de milers d’especialistes en dominis que coneixen les possibilitats de les dades i la IA.
  • Milions de persones que poden treballar amb aplicacions de dades i IA.

Els nostres programes de ciència de dades aplicada i intel·ligència artificial eduquen aquests tres grups. Per tant, una feina està gairebé assegurada després de la graduació.